Hand spinner fidget

    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Fidget spinner

Fidget spinner handspinner of trispinner, deze heeft al vele namen gehad, maar we houden het op fidget spinner!

De fidget spinner is dé rage van 2017. Met deze hand spinner draai jij al je stress en verveling weg. Letterlijk in een handomdraai. Je ziet deze tri-spinners overal opduiken: binnen een paar dagen is deze stressbal vervangende gadget wereldwijd een hit geworden!

Wat is een fidget spinner?
Een fidget spinner is een super nieuwe gadget die in Nederland steeds populairder wordt. Van oorsprong is de handspinner gemaakt voor kinderen met concentratieproblemen (zoals ADHD). Er werd (en wordt nog steeds) verondersteld dat, door het spelen met de fidget spinner, de concentratieproblemen even weg worden genomen. Even wat rust in je hoofd, dat is toch wel fijn op sommige momenten. Ook onder volwassenen wordt deze gadget gezien als een perfect middel tegen stress. Het kan heel fijn zijn om even wat in je handen te hebben, om even wat te doen te hebben. En dat maakt deze tri-spinner zo populair.

Hoe werkt de fidget spinner?
Het is heel simpel. Je houdt de spinner in het midden tussen je wijsvinger en duim vast. Daar zit een kogellager die ervoor zorgt dat de spinner kan draaien. Met je andere vingers of hand geef je de spinner een duw tegen een van uitstulpingen. De spinner zal nu tot wel enkele minuten blijven draaien. Heerlijk rustgevend om naar te kijken. Natuurlijk zijn er inmiddels ook allerlei trucjes die je met de fidget spinner kunt uitvoeren, het internet staat er vol mee. Ga lekker oefenen en ontspan eens op een andere manier! Je kan er leuke trucjes mee doen als je vaardigheden beter worden!

Worden in verschillende kleuren willekeurig geleverd in blisterverpakking.

Vanaf 10 stuks €2,95