Child's Play 2: Talking Menacing Chucky

    Levertijd:1-2 werkdagen
  • Beschrijving

chucky collection doll menacing  UITVERKOCHT

Chucky is terug! Een stroomstoot bij de Play Pals Corporation heeft Chucky's opnieuw in elkaar gezette overblijfselen nieuw leven ingeblazen.

Chucky is de eerste MDS Mega Scale-figuur met een verwisselbaar aanhangsel! Zijn rechterhand kan zijn slagersmes-accessoire vasthouden of het kan worden verwisseld voor zijn beruchte messenhand.

De 'Lakeshore Strangler' heeft een geheel nieuwe hoofdsculptuur met een bloedneus, dreigende uitdrukking nadat hij zich realiseerde dat zijn ziel voor altijd gevangen zit in het lichaam van een pop. Druk op de discreet verborgen knop op zijn rug om Chucky in totaal 7 zinnen te horen uitspreken, waaronder "Oké jongen, de lol is voorbij" en "Can't keep a good guy down".

Met zijn kenmerkende 'Good Guys'-overall en gestript shirt, heeft Chucky 11 scharnierpunten, zijn kenmerkende oranje haar en realistische glasachtige ogen.

De MDS Mega Scale Talking Menacing Chucky is 15 inch ( 38,10 cm) hoog en wordt geleverd in een verzamelvriendelijke, op film geïnspireerde zwarte  vensterdoos.

Let op! *Dit product is bedoeld voor verzamelaars van 15 jaar en ouder en is niet geschikt voor kinderen. Het product kan kleine onderdelen bevatten die verstikkingsgevaar kunnen opleveren, evenals scherpe punten die letsel kunnen veroorzaken. Het item is niet ontworpen voor ruw spel en wordt beschouwd als een display-item voor verzamelaars.