Quest pyramid

    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Probeer de grafkamer binnen de piramide te vinden

Kun jij de grafkamer vinden in deze logische puzzel pyramide? Begin aan de onderkant van de piramide, daar vind je de nummering van alle puzzels die op de piramide opgelost moeten worden. De puzzels moeten na elkaar worden opgelost in een logische volgorde om alle mechanismen te ontgrendelen. Er mogen geen hulpmiddelen worden gebruikt, alleen de piramide, je handen en je brein.

Als je hulp nodig hebt, scan dan de meegeleverde QR-code. Dan kom je op deze website met veel handige tips en trucs voor alle puzzels.

De Quest Pyramid is een interactieve piramide met verschillende puzzels. Deze puzzels moeten stuk voor stuk worden opgelost om de piramide te openen. Oftewel een escape room in een handig formaat! Niets is gebaseerd op toeval, alleen op logische keuzes.

De Quest Pyramid is de escape room voor thuis! Boordevol uitdagende puzzels die je logisch denken en creativiteit testen.

Open de piramide en vindt het geheim binnenin. Door de verschillende mechanismen slim te combineren en te verschuiven, kom je beetje bij beetje dichter bij de oplossing..

Eigenschappen:

Leeftijd: 14+
Speelduur: 60 - 90 min
Afmeting van de piramide: 19 cm x 19 cm x 10 cm
Afmeting van de grafkamer in de piramide: 5,2 cm x 5,2 cm x 5,2