Ufo ballon

    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Sky lantaarns

UFO-Balloons zijn nog vrij onbekend, Toch is dit van oorsprong uit Thailand afkomstige product over heel de wereld verspreid vandaar de talrijke andere namen als daar zijn:Sky Lanterns, Fire Lanterns, Kung Ming, Khoom Fay, Khom Loy,
Fire Balloons, Candle Lanterns, Floating Lanterns, Glow Lanterns, Paper Hot Air Balloons, Chinese Flying Lanterns, yee peng voor er maar enkele te noemen...
De UFO-Balloon werkt als een miniatuur heteluchtballon en geeft een prachtig licht-effect als deze opstijgt om vervolgens een betoverend zwevend lichtpunt aan de hemel te worden.
De Sky lanterns geven een magische ervaring aan uw feest. Of het nu gaat om een babyborrel, trouwfeesten, vrijgezelavonden, festivals, verjaardagen, kerstmarkt, nieuwjaarsreceptie, pr-stunts of gewoon voor de FUN.
UFO-balloons maken er een overgetelijke avond van. Ook zijn de UFO-balloons trouwens een veilig alternatief voor vuurwerk.
Deze Ufo-Balloon is gemaakt van speciaal brandwerend rijstpapier en kan dus niet in brand schieten (zoals de in China te kopen modellen wel doen).
Deze Balloon is kant en klaar, de brander zit al op de ballon bevestigd en is daarom gebruiksvriendelijk

Afmeting van deze ufo ballonnen:

Verpakking 50 X 50 X 1 cm

Hoogte ballon is 75 cm als deze gevuld is met hete lucht.
De ballonnen worden in verschillende assorti kleuren geleverd.

Deze ballonnen zijn in Nederland en Belgiƫ toegestaan.

Inclusief duidelijke Nederlandstalige handleiding.