Anatomie set 6 stuks

    Levertijd:1-2 dagen
  • Beschrijving

Alle anatomie uitvoeringen van professor Ein-O   

Deze set bestaat uit 6 doosjes met ieder een gedetailleerd 3D-model van een gedeelte van het menselijk lichaam. Professor Ein-O vertelt je in de bijgevoegde I Know-Gids meer over hoe het lichaam werkt.
De levensechte modellen zijn zo’n 15 cm hoog en bevatten dwarsdoorsneden en uitneembare onderdelen. Je kunt zo zelf ervaren hoe het lichaam is opgebouwd.

Zeer leerzaam en vooral leuk, alle basisscholen in Nederland en Belgie spreken hier lof over!

Torso: ontdek zelfstandig hoe het lichaam is opgebouwd. Met het levensechte 3D model, dat in elkaar gezet kan worden als een legpuzzel, worden de verschillende onderdelen van het hoofd en het torso zichtbaar, de hersenen, de zintuigelijke organen en de organen in ons lichaam, zoals maag, lever en darmen.

Hart: ontdek zelfstandig hoe het hart functioneert. Leer de verschillende onderdelen en de werking van het hart kennen. Door de dwarsdoorsnede en uitneembare onderdelen kun je zelf ervaren hoe het hart is opgebouwd.

Hoofd en Hersenen: ontdek zelfstandig hoe de hersenen en het hoofd in elkaar zitten. Met het gedetailleerde model, dat in elkaar gezet kan worden als een legpuzzel, worden de verschillende onderdelen van het hoofd zichtbaar. Het model bevat dwarsdoorsneden en uitneembare onderdelen. Zo krijg je een goed 3D beeld van de hersenen en de schedel.

Huid: ontdek zelfstandig waarom mensen een huid nodig hebben en hoe de huid is opgebouwd en worden de verschillende onderdelen van de huid zichtbaar.In de I Know Gids leer je alles over de verschillende lagen van de huid, huidskleur en de functie van haar en zweetklieren.

Oog: ontdek zelfstandig hoe het oog werkt. Met het model, dat in elkaar gezet kan worden als een legpuzzel, worden de verschillende onderdelen van het oog zichtbaar. In de I Know Gids staat uitleg over de werking van het netvlies, hoe we kleuren kunnen zien en hoe oogproblemen ontstaan. Ook is er een experimentje dat illustreert waarom mensen twee ogen nodig hebben.

Tand en Kies: ontdek zelfstandig waarom tanden en kiezen belangrijk zijn voor ons lichaam en hoe ze zijn opgebouwd. Met het model, dat in elkaar gezet kan worden als een legpuzzel, worden de verschillende onderdelen van de tanden en kiezen zichtbaar.
In de I Know Gids staat uitleg over de verschillende soorten tanden, hoe de tanden zich door de jaren heen ontwikkelen en uit welke lagen tanden en kiezen zijn opgebouwd. Ook is er een experimentje dat illustreert waarom je je tanden moet beschermen tegen zuuraanvallen.

Voor basisscholen en andere onderwijsinstellingen kunnen bij grotere afnames flinke kortingen worden gegeven.