Antworks

    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Mierenaquarium  van fascinations   

Deze mierenstad weet jong en oud te fascineren! Niet alleen door de bezigheden van de mieren maar eveneens door de unieke uitvoering.
Hou alle kieren in huis in de gaten want je hebt vanaf nu mieren nodig!!! Ant works bestaat uit een container met doorzichtige gel waarin mieren hun nesten met kamers bouwen deze gel dient tevens als voeding en vocht. Net een mieren-aquarium.

Antworks is gebaseerd op de technAntworksologie, die door de NASA werd gebruikt bij het bestuderen van leven in een gewichtloze omgeving en is speciaal ontwikkeld als een leefomgeving, een habitat, voor mieren in de ruimte. Zie en bestudeer het gedrag van de mieren in deze unieke, self-supporting container. De doorzichtige gel in het speelgoed stelt de mieren niet alleen in staat om hierin hun nesten met kamers te bouwen, maar dient hun tevens als voeding en vocht. Je hoeft ze alleen maar in de containerbak te zetten om ze te kunnen observeren en bestuderen.

Mieren observeren boeit kinderen en wedden dat u er ook niet zomaar voorbij kan lopen?

Tip: De gemiddelde levensduur van de werkmieren in je mierenstad is 90 tot 120 dagen. En geen nood de mieren brengen een 'sterfgeval' uit zichelf naar boven in de Antworks. Je kan de gel ook telkens opnieuw gebruiken. Normaal zit er lucht genoeg in maar als u de bokaal elke week even opent voor verse lucht zullen de mieren dit zeker appreciƫren.

Vergrootglas antworks

Om je mieren studie wat makkelijker te maken is er een vergrootglas en een microlens bij de Antworks inbegrepen. Via de microlens vergroot je het plezier van het observeren van de miertjes letterlijk! Daarnaast krijg je gereedschap om de mieren te kunnen vangen; een gereedschapsset om de eerste aanleg voor het nest te maken (zeer eenvoudig, slechts vier gaten maken) en een instructieboekje met interessante wetenswaardigheden over de mier.

De mieren leveren wij er niet bij deze kun je kopen in de betere dierenwinkel. Of je vindt ze natuurlijk buiten in je eigen tuin.

Afmetingen: 15,2x14x2,55 cm (LxBxH)

Antworks inzoomen